Vraag advies
aan onze experten

Hoe kan ik mijn belastingaangifte optimaliseren?

Onze experts bekijken relevante aftrekposten en belastingvoordelen om je belastingaangifte helemaal op punt te zetten.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Je kan telefonisch contact opnemen via +32 477 42 72 00 of het online contactformulier invullen. In onze online agenda kun je ook zelf een afspraak inplannen en kijken wanneer er nog een moment beschikbaar is dat voor jou past.

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen een boekhouder en een accountant?

Een boekhouder houdt de financiële administratie bij, een accountant geeft ook advies over belastingen, financiële planning en naleving van de wetgeving.

Hoe kan ik mijn bedrijfskosten optimaliseren?

Met efficiëntere processen, kostenbesparende maatregelen en strategische planning kunnen onze experts ervoor zorgen dat je bedrijf geen onnodige kosten maakt.

Welke stappen moet ik nemen om mijn bedrijf te laten groeien?

Een strategische aanpak is noodzakelijk om een bedrijf te laten groeien: kansen in kaart brengen, een groeiplan opstellen en financiële middelen beheren. Onze adviseurs kunnen je begeleiden bij elke stap van dit proces.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van boekhoudsoftware?

Boekhoudsoftware kan je financiële processen verbeteren, fouten verminderen en waardevolle inzichten bieden in de prestaties van je bedrijf. Balan’z kan helpen bij het kiezen en implementeren van de juiste boekhoudsoftware voor jouw behoeften. 

Wat moet ik doen als ik een belastingcontrole krijg?

Ons team staat klaar om bij een belastingcontrole de benodigde documenten te verzamelen, te reageren op de vragen van de controleur en je belangen te behartigen. Zo verloopt de controle gegarandeerd soepel.

Hoe kan ik mijn bedrijf waarderen en waarom is dit belangrijk?

Bij een verkoop, fusie, overname of bij financiële planning is een bedrijfswaardering essentieel. Balan’z beschikt over de expertise en tools voor een nauwkeurige waardebepaling die rekening houdt met de marktomstandigheden en potentiële risico’s.

Hoe kan ik mijn bedrijf beschermen tegen financiële risico’s?

Met een risicoanalyse kan Balan’z helpen om financiële risico’s te identificeren en vervolgens ook te minimaliseren met beheerstrategieën.

Wat zijn de fiscale voordelen van het oprichten van een vennootschap?

Een vennootschap kan verschillende fiscale voordelen bieden, zoals belastingbesparingen, bescherming van persoonlijke activa en flexibiliteit bij het plannen van de bedrijfsopvolging. Onze experts kunnen je adviseren over welke ondernemingsvorm past bij je behoeften.

Welke voordelen biedt digitale boekhouding voor mijn bedrijf?

Een digitale boekhouding helpt niet alleen om tijd en kosten te besparen, maar is ook nauwkeuriger. Bovendien heb je eenvoudiger toegang tot je financiële gegevens en meer flexibiliteit in het beheer ervan.

Kom ons team versterken

Bij ons staat het voorop dat onze collega’s zich goed in hun vel voelen en met een dosis enthousiasme naar kantoor huppelen. Hoe? Door een team te zijn waar we elkaar aanmoedigen en steunen. Ideeën in je hoofd? Gooi ze in de groep! Wij zijn dol op verbeteringen. Voel je de behoefte om in je pyjama te werken? Af en toe van thuiswerken is hier geen probleem – alles is bespreekbaar!

Ik werk sinds de oprichting bij Balan’z en heb enorm veel geleerd on the job. Ik werk 4/5e, grotendeels vanuit het kantoor in Oostende en één dag in Gent. Het team is jong en open, waar je vrijuit kunt spreken. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, verantwoordelijkheden op te nemen en er wordt echt naar je geluisterd.

Julie – Dossierbeheerder

De work/life balance is hier voor mij perfect. Ik werk 4/5, waardoor ik meer tijd kan doorbrengen met mijn kinderen. Daarnaast geniet ik van flexibel verlof en krijg ik alle kansen die ik wil benutten. Ze respecteren ook mijn aangegeven limieten en bieden de mogelijkheid om op mijn eigen tempo te groeien.

Sevda – Senior accountant