Home » Digitale B2B-Facturatie: Een Nieuwe Norm | Balan’z

Digitale B2B-Facturatie: Een Nieuwe Norm | Balan’z

Digitale B2B-Facturatie: Een Nieuwe Norm | Balan’z

Fiscale update

Met 2026 in het vooruitzicht wordt digitale facturatie de standaard voor B2B-transacties. Deze verandering symboliseert een grote verschuiving naar meer gestroomlijnde en efficiënte bedrijfsprocessen. Bij Balan’z zijn we hier om je door deze overgang te begeleiden.

 

De Tijd is Nu

 

Begin vroegtijdig met de voorbereidingen om de overgang zo soepel mogelijk te maken. Door nu actie te ondernemen, vermijd je de stress van last-minute aanpassingen.

 

Voordelen Op Een Rij

 

Digitale facturatie versnelt betalingsprocessen, vermindert fouten en verbetert de algehele efficiëntie van je financiële administratie. Bovendien is het een stap voorwaarts in duurzaamheid door het verminderen van papiergebruik.

 

Samen Naar Digitale Excellentie

 

Balan’z staat klaar met expertise en tools om je naadloos over te zetten naar digitale facturatie. We begeleiden je bij elke stap, van het kiezen van de juiste software tot het implementeren van efficiënte processen.

 

Stappenplan voor Succes

 

We helpen je met een helder actieplan: van initiële beoordeling tot volledige uitvoering. Ons doel is om je bedrijf niet alleen te laten voldoen aan de nieuwe normen, maar ook om te profiteren van de vele voordelen die digitale facturatie biedt.

 

Afsluitende Gedachten

 

De toekomst van zakendoen is digitaal, en de verplichting voor B2B-facturatie in 2026 onderstreept dit alleen maar. Met Balan’z aan je zijde ben je perfect voorbereid op deze nieuwe realiteit. Laat ons samen jouw onderneming klaarstomen voor een digitale toekomst.

Feit of fabel: als ondernemer moet je kosten maken

“Mijn boekhouder zei me om meer kosten te maken” Hoeveel we dit horen, we houden...

Nieuwe Hervorming Investeringsaftrek Goedgekeurd

Op 20 maart 2024 heeft de Kamer een wetsontwerp goedgekeurd dat de investeringsaftrek hervormt om...

Nuttige links

Deze verzameling links zal je helpen bij het verkennen van verschillende aspecten van boekhouding...

Laten we samenzitten

Of je nu een startende ondernemer bent die hulp nodig heeft bij het opzetten van boekhoudkundige systemen, een gevestigd bedrijf dat fiscale optimalisatie zoekt, of gewoon wat advies nodig hebt over je persoonlijke financiën, ons team staat voor je klaar.